Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie.

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal – Nieuwsbrief

Tyger

Tyger, een knappe kater van 3.5 jaar, kwam bij dierenarts Jeanine Schoonderbeek op het spreekuur met klachten van braken. Ook was hij die dag veel op de kattenbak te vinden. Al snel werd een grote blaas opgemerkt en bleek Tyger verstopt te zitten. Hij kon niet meer plassen.

Tyger
7 Misverstanden over voedselallergie

Jeuk, het is helaas een veel gehoorde klacht in onze spreekkamers. Er zijn meerdere oorzaken voor jeuk bij onze huisdieren. Allergie is er een van en meteen ook een belangrijke en veel voorkomende oorzaak.
Een voedselallergie is één van de eerste dingen die we willen uitsluiten. Helaas zijn er veel misverstanden over voedselallergie en daarom zetten we de belangrijkste voor u op een rij.

7 Misverstanden over voedselallergie
Wist u dat?

- Door het mooie weer wij de afgelopen tijd regelmatig alleen functioneren op onze zonnepanelen en dus helemaal "groen"zijn!

- Bij een kat van 8 jaar of ouder de nieren al slechter kunnen functioneren? Daarom controleren we gratis de concentratie van de urine tijdens de jaarlijkse controle. Wilt u dit, neem dan urine mee!

- Je een huisdierenverzekering af kunt sluiten voor uw huisdier? Lees hier het verhaal van Eely en waarom haar baasjes heel blij waren met de verzekering

Eely
Welkom!

Leuk dat u onze nieuwsbrief leest! We hebben weer een aantal interessante nieuwtjes voor u! Zo hebben we het verhaal van Tyger, onze patiënt van de maand en hebben we de 7 meest voorkomende misverstanden over voedselallergie op een rijtje gezet.
De zomervakantie komt er weer aan. Heeft u plannen om uw dier mee te nemen op vakantie? Maak dan een afspraak bij onze assistentes voor de gratis vakantie-check.

Lees meer over de vakantiecheck »
Bijzondere snoepwinkel!

We vinden dat elk dier, ook als hij op een speciaal dieet staat, ziek of allergisch is, een snoepje verdient!
Is uw dier bij de dierenarts weer helemaal goedgekeurd op zijn jaarlijkse controle? Of deed hij of zij het heel goed op tafel ondanks dat het een beetje spannend was? Wij hebben voor elk huisdier een snackje om ze na het bezoek te belonen! Neem een kijkje in ons snoepwinkeltje en kom wat uitzoeken.

Ga naar de website »
Nomyasis spray voor het konijn

Heerlijke dat mooie weer! Helaas brengt het voor de konijnen een gevaar met zich mee. Vliegen gaan eitjes leggen in ontlasting die is aangekoekt. Hieruit komen maden en die richten erg veel schade aan. Om dit te voorkomen kunt u Nomyasis spray gebruiken! Informeer ernaar bij onze assistente.

Lees hier meer over de ziekte myasis »

3392 vrienden

Naar pagina »

949 volgers, 2650 tweets, volgt 730 mensen

Volg ons »
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.
Dit is een automatisch gegenereerde mail.
Het beantwoorden van deze e-mail is niet mogelijk.
Heeft u tips, vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief neem contact op.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze praktijk, of via onze website.
Uitschrijven voor de mailing.
Onze adresgegevens:
Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal
Gastelseweg 45
4702 SZ Roosendaal
Nederland
Copyright © Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal. Alle rechten voorbehouden.