IMG_4804

Het Topfit!-plan

Als eigenaar van een hond of kat heeft u hetzelfde doel voor ogen als ons team van de Gezelschapsdierenkliniek: Een gezond en gelukkig huisdier!
Wij voorkomen veel liever dan dat we genezen en daarom hebben we het Topfit!-plan ontwikkeld. Hiermee houden we het hele jaar door 'een vinger aan de poot' bij uw huisdier.

Het Topfit!-plan bevat de beste preventieve zorg op maat voor uw huisdier, tegen een vast bedrag per maand. Preventieve zorg is datgene wat we doen om te voorkomen dat uw dier ziek wordt. Een aantal keer per jaar krijgt u van ons een uitnodiging om met uw huisdier naar de kliniek te komen voor controles, inentingen, preventieve behandelingen en advies. Dat gebeurt allemaal voor een maandelijkse vaste, scherpe prijs.

Zo houden we samen met u het welzijn van uw huisdier onder controle.

Wat zit er in het Topfit!-plan?

Topfit!-plan Omschrijving
Controle door de dierenarts (2x per jaar) Een uitgebreid lichamelijk onderzoek helpt om aandoeningen op tijd te ontdekken en te behandelen.
Advies paraveterinair Onder meer gewichtsbegeleiding, nagels knippen en gebitscontrole. Ook kunt u dan advies inwinnen over zaken die te maken hebben met de gezondheid van uw huisdier.
Standaard inentingen Alle normale entingen met uitzondering van rabiës voor het buitenland
Ontwormen (gemiddeld 4x per jaar) en de behandeling tegen vlooien en teken De behandelingen garanderen een jaar rond bescherming. Samen met u bepalen we welke producten het beste bij uw huisdier passen.
10% korting op voer uit het assortiment in de praktijk Dit geldt voor topmerken Hill's en Royal canin

Wat is het verschil tussen het Topfit!-plan en een verzekering?

Het Topfit!-plan is geen verzekering. Het dekt de kosten van de preventieve zorg die meestal niet door een verzekering worden gedekt. Wordt uw dier ziek, dan bent u bij ons nog steeds aan het goede adres, maar dit zit niet in het plan.

Een verzekering kan worden afgesloten voor ziekten, bepaalde aandoeningen en operaties en/of ongevallen. Vaak treden deze dingen onverwachts op en kunt u ineens voor hoge kosten komen te staan. Voordat u een verzekering afsluit is het verstandig om eerst goed de polis door te lezen over wat wel en niet wordt verzekerd. Meer weten over verzekeren? Klikt u dan hier.