IMG_4804

Het zorgplan

De beste preventieve zorg op maat voor uw huisdier, tegen een vast bedrag per maand.

Preventieve zorg is datgene wat we doen om te voorkomen dat uw dier ziek wordt. Met het Zorgplan krijgt uw huisdier de noodzakelijke preventieve behandelingen, hieronder vallen de jaarlijkse vaccinaties, ontworming en ontvlooiing. We vinden het belangrijk dat uw huisdier deze zorg krijgt, maar wel op maat en met de juiste middelen!

Daarbij zit in het Zorgplan een extra halfjaarlijkse controle. Het liefst zien we uw dier elk half jaar om gezondheidsproblemen eerder te onderkennen. Een half jaar lijkt voor ons niet lang, maar uw dier wordt in die tijd een paar jaar ouder. In een half jaar tijd kan bijvoorbeeld tandsteen ontstaan, een kies ontstoken raken, een knobbeltje of bultje ontstaan en/of een hartruis ontwikkelen.
Daarnaast is uw huisdier twee keer per jaar welkom voor een paraveterinair consult. Onze paraveterinairen kunnen u helpen met o.a. gewichtsbegeleiding, nagels knippen en gebitscontroles.

Wat is het verschil tussen het Zorgplan en een verzekering?

Het Zorgplan dekt de kosten van preventieve zorg die meestal niet door een verzekering worden gedekt. Een verzekering wordt afgesloten omdat ziekten, aandoeningen en/of ongevallen altijd onverwacht optreden en u ineens voor hoge kosten kan komen te staan. Het Zorgplan is dus aan te raden voor zowel verzekerde als niet verzekerde dieren.

Als u het zorgplan afsluit betaald u een maandelijks bedrag afhankelijk van het gewicht van uw dier.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op!