IMG_8650

Ons Topfit!-plan

Als eigenaar van een hond of kat heeft u hetzelfde doel voor ogen als ons team van de Gezelschapsdierenkliniek: Een gezond en gelukkig huisdier!
Wij voorkomen veel liever dan dat we genezen. Daarom hebben we het Topfit!-plan ontwikkeld. Hiermee houden we het hele jaar door 'een vinger aan de poot' bij uw huisdier.

Het Topfit!-plan bevat de beste preventieve zorg op maat voor uw huisdier, tegen een gunstig vast bedrag per maand. Preventieve zorg is datgene wat we doen om te voorkomen dat uw dier ziek wordt. Een aantal keer per jaar krijgt u van ons een uitnodiging om met uw huisdier naar de kliniek te komen voor controles, inentingen, preventieve behandelingen en advies. Dat gebeurt allemaal voor een maandelijkse vaste, scherpe prijs.

Zo houden we samen met u het welzijn van uw huisdier onder controle.

Wat zit er in het Topfit!-plan?

Topfit!-plan Omschrijving
Controle door de dierenarts (2x per jaar) Een uitgebreid lichamelijk onderzoek helpt om aandoeningen op tijd te ontdekken en te behandelen.
Advies paraveterinair Onder meer gewichtsbegeleiding, nagels knippen en gebitscontrole. Ook kunt u dan advies inwinnen over zaken die te maken hebben met de gezondheid van uw huisdier.
Standaard inentingen Alle normale entingen met uitzondering van rabiës voor het buitenland
Ontwormen (gemiddeld 4x per jaar) en de behandeling tegen vlooien en teken De behandelingen garanderen een jaar rond bescherming. Samen met u bepalen we welke producten het beste bij uw huisdier passen.
10% korting op voer uit het assortiment in de praktijk Dit geldt voor topmerken Hill's en Royal canin

Kosten per maand

Kat € 17,65 Hond S (< 10 kilo) € 21,35 Hond M (10-25 kilo) € 24,50 Hond L (25-50 kilo) € 27,60 Hond XL (> 50 kilo) € 32,80

Seniorfit! Een dagje ouder

Naarmate uw hond of kat ouder wordt, is het extra belangrijk om zijn of jaar conditie goed te monitoren. Wanneer de jaren gaan tellen, helpt een regelmatige controle om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. Vooral bloedonderzoek, urineonderzoek en bloeddrukmeting zijn daarbij belangrijke hulpmiddelen.

In aanvulling op het Topfit!-plan ontwikkelden wij het Seniorfit!-extra, speciaal voor honden en katten van 7 jaar en ouder.
De kosten voor katten en honden (ongeacht het gewicht) bedraagt €13,50. Dit bedrag komt bovenop de kosten voor het Topfit!-plan.

Seniorfit!-extra Omschrijving
Bloedonderzoek in eigen laboratorium voor de kat of hond (1x per jaar) Bloed bevat veel belangrijke informatie over het functioneren van de organen, zoals de lever, de nieren en de schildklier.
Urineonderzoek voor de hond (1x per jaar) Thuis of bij ons opgevangen urine wordt in ons laboratorium onderzocht op bacteriën, bloed, eiwit, suiker en blaasgruis.
Bloeddrukmeting voor de kat (1x per jaar) 1 op de 6 oudere katten heeft last van een verhoogde bloeddruk. Dit is gevaarlijk voor de organen van uw kat. Als er sprake is van een verhoging is het belangrijk dit zo snel mogelijk te behandelen.

Wat is het verschil tussen het Topfit!-plan en een verzekering?

Het Topfit!-plan is geen verzekering. Het dekt de kosten van de preventieve zorg die meestal niet door een verzekering worden gedekt. Dankzij regelmatige controles, een goed vaccinatieprogramma en preventieve behandelingen kunnen we veel voorkomen. Het neemt niet weg dat uw huisdier ziek kan worden. Deze ziektekosten vallen niet binnen het Topfit-plan.

Een verzekering kan worden afgesloten voor ziekten, bepaalde aandoeningen en operaties en/of ongevallen. Vaak treden deze dingen onverwachts op en kunt u ineens voor hoge kosten komen te staan. Voordat u een verzekering afsluit is het verstandig om eerst goed de polis door te lezen over wat wel en niet wordt verzekerd. Meer weten over verzekeren? Klikt u dan hier.