Nina

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor onze patiënten en hun eigenaren. Helaas betekent dit dat wij daarom een tijdelijke patiëntenstop hebben ingevoerd op onze kliniek. Dit geldt natuurlijk niet voor nieuwe huisdieren van al bij ons bekende klanten.
Wilt u toch klant bij ons worden of wilt u overstappen naar ons als dierenarts, vul ons contactformulier dan hier in. We plaatsen u dan op onze wachtlijst.

Klik op onderstaande link voor het direct inplannen van een afspraak in onze online afspraken-agenda!

Handig, want of u nu ver van huis bent of het is midden in de nacht; u kan altijd een afspraak maken met uw eigen dierenarts. In het online afsprakensysteem kunt u kiezen wanneer u langs wilt komen en in de agenda ziet u vanzelf wanneer uw dierenarts naar keuze nog plaats heeft.

Klik hier voor een online afspraak

 

 

Wie is wie ook al weer? Onze dierenartsen op een rijtje

Op de dag zelf een afspraak maken?

Het kan zijn dat u weinig keuze heeft op de dag zelf. Dit wil niet zeggen dat u geen afspraak kunt maken op het spreekuur! Het digitaal plannen lukt alleen vanaf een aantal uren vooruit. Als u sneller een afspraak wilt maken, is beller sneller.

Geen plaats meer?

Wilt u online een afspraak maken maar is uw gekozen tijd niet beschikbaar? Bel ons dan op 0165-557500 dan zoeken we samen naar een oplossing. Ook voor het inplannen van een operatie kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Spoedgeval

Heeft u een spoedgeval, of vermoed u dat uw dier met spoed na gekeken moet worden, dan is deze manier van afspraken inplannen niet geschikt! U kunt dan beter bellen met 0165-557500. Het is mogelijk dat u buiten onze openingstijden doorgeschakeld wordt naar de dienstdoende dierenarts.

Annuleren

U kunt uw afspraak via dit systeem ook weer zelf annuleren. Houd u er alstublieft rekening mee dat als u besluit uw afspraak te annuleren, u dit binnen 12 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak moet doen.