IMG_0C3BE874DB52-1

De Angstvrije kliniek

Als angstvrije dierenkliniek zijn wij uniek in deze regio en zelfs in het hele land. Door ons te verplaatsen in de positie van uw huisdieren zijn we ons bewust van de mogelijke angsten die een bezoek aan de dierenarts met zich mee kan brengen. Dit is heel vervelend voor uw dier, maar ook voor u! Ons ultieme doel is dat u en uw dier met plezier een bezoek brengen aan onze kliniek. Helaas is dit niet voor elk dier mogelijk en is niet elk bezoek leuk, zeker niet als uw dier ernstig ziek is.
Onze missie is daarom dat wij streven naar een prettig en zo stressvrij mogelijke ervaring voor uw dier én uzelf tijdens en rondom het dierenartsbezoek.

Fear Free is een internationaal certificaat wat aan een praktijk wordt toegekend. Alle medewerkers, dierenartsen en assistentes, moeten een cursus doorlopen om dit certificaat en deze erkenning te behalen.

Onze missie

Wat houdt Fear Free precies in en kunnen we alle dieren wel volledig angstvrij behandelen? Lees hier meer over wat we doen om uw dier zich zo fijn mogelijk te laten voelen bij ons.

Catfriendly clinic

Al ruim 10 jaar werken wij Cat Friendly. We behoorden tot één van de eerste praktijken in Nederland die een officieel certificaat kregen en we zijn super trots dat we in 2018 zelfs de Gouden Cat Friendly status hebben gekregen! 

De reis naar de praktijk

Een angstvrij bezoek kunnen we niet alleen! We hebben uw hulp nodig, want een dierenartsbezoek start al bij uw thuis en tijdens de reis naar de kliniek. Wij hebben hieronder daarom een aantal tips voor u op een rijtje gezet die ons helpen om uw huisdier zo angstvrij mogelijk te helpen.

In de kliniek

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Kijk daarom eens op deze pagina, waar we u aan de hand van foto's onze Fear Free kliniek laten zien.