Contact

Ons telefoonnummer: 0165-557500

Wij nemen graag de tijd voor onze patiënten en hun eigenaren. Helaas betekent dit dat wij daarom een tijdelijke patiëntenstop hebben ingevoerd op onze kliniek. Dit geldt natuurlijk niet voor nieuwe huisdieren van al bij ons bekende klanten.
Wilt u toch klant bij ons worden of wilt u overstappen naar ons als dierenarts, vul ons contactformulier dan hieronder in. We plaatsen u dan op onze wachtlijst.

Bent u op zoek naar ons emailadres om ons per mail een vraag te stellen of informatie toe te zenden? Wij streven ernaar onze klanten goed, snel en persoonlijk te helpen. Om dit te kunnen doen vragen wij u daarom ons contactformulier in te vullen. We kunnen u dan sneller en beter helpen.

Ondanks ons relatief kleine team willen wij graag 24-7 voor uw huisdier klaarstaan! Dit betekent dat u doordeweeks 1 van onze eigen dierenartsen aan de lijn krijgt, als u voor een spoedgeval belt buiten openingstijden.
Onze weekenddiensten verdelen wij met klinieken in de buurt. Dit betekent dat u op vrijdagavond, zaterdag na 12.00 of zondag een dierenarts van een andere kliniek aan de lijn kunt krijgen.

Tussen 08.00 uur en 18.00 uur hanteren wij onze normale tarieven, daarna geldt er een avond of dienst-toeslag.

kliniek bijgesneden