Contact

Ons telefoonnummer: 0165-557500

Enkel beschikbaar via WhatsApp voor het bestellen van voer en medicijnen: 06-42387926

Wij nemen graag de tijd voor onze patiënten en hun eigenaren, daarom hebben we een tijdelijke patiëntenstop ingevoerd op onze kliniek. Echter, we hebben op dit moment een beperkt aantal plaatsen voor nieuwe klanten. Wij geven voorrang aan mensen uit de gemeente Roosendaal, Halderberge of Rucphen.
De patiëntenstop geldt natuurlijk niet voor nieuwe huisdieren van al bij ons bekende klanten!
Wilt u toch klant bij ons worden of wilt u overstappen naar onze dierenkliniek, vul dan ons contactformulier nieuwe klant in via deze link. We plaatsen u dan op onze wachtlijst.
* Heeft u een ziek dier of spoedgeval, dan adviseren wij u te bellen naar de praktijk *

Bent u op zoek naar ons e-mailadres om ons per mail een vraag te stellen of informatie toe te zenden? Wij streven ernaar onze klanten goed, snel en persoonlijk te helpen. Om dit te kunnen doen vragen wij u daarom ons contactformulier hieronder in te vullen. We kunnen u dan sneller en beter helpen.

 

Spoed buiten openingstijden?

Ondanks ons relatief kleine team willen wij graag 24-7 voor uw huisdier klaarstaan! Dit betekent dat u doordeweeks 1 van onze eigen dierenartsen aan de lijn krijgt, als u voor een spoedgeval belt buiten openingstijden.
Onze weekenddiensten verdelen wij met klinieken in de buurt. Dit betekent dat u op vrijdagavond, zaterdag na 12.00 of zondag een dierenarts van een andere kliniek aan de lijn kunt krijgen.

Tussen 08.00 uur en 18.00 uur hanteren wij onze normale tarieven, daarna geldt er een avond of dienst-toeslag.

Contact formulier

kliniek bijgesneden