Werken & Stage

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal is een moderne praktijk, met een prettige, positieve werksfeer. Wij vinden persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar erg belangrijk.

Als dierenarts of paraveterinair heb je bij ons alle mogelijkheden om te groeien in het vak. Ook bieden wij regelmatig stageplaatsen aan. Wij zijn een leerbedrijf en willen onze toekomstige collega's een goede basis bieden voor een gedegen opleiding in de dierenkliniek.

Voor zowel de functie van dierenarts, paraveterinair of stagiair adviseren wij een sollicitatiebrief te schrijven.

Solliciaties

Gezocht: Paraveterinair met superpower!

Wil je werken in een hecht team? Heb je oog voor de behoeftes van dier én mens? Wil je altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en professionele ontwikkeling voorop. We stimuleren nascholing op basis van je persoonlijke interesse. We behandelen onze klanten en dieren met zorg en aandacht, zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden als onze dieren ziek zijn.

Jij bent:
- Beginnende paraveterinair, leergierig, enthousiast en hebt zin om bij ons aan de slag te gaan? Ook als je deze zomer je diploma gaat halen, nodigen we je uit om te reageren!
- Hippe paraveterinair met interesse in social media, vloggen of bloggen?
- Ervaren paraveterinair, met klantgerichte instelling en toe aan een nieuwe uitdaging?

Aanvang in overleg. Uren 25-36 uur wisselend rooster. Salaris conform CAO. Voel je je aangesproken? Stuur dan je CV naar sonja@gdkr.nl en laat ons weten wat jouw superpower is!

Stages

Interesse in een stageplaats op onze kliniek? Mail je motivatie, stageperiode en CV naar dierenarts@gdkr.nl t.n.v Mevr A. Klarenbeek.

Vanaf augustus 2021 hebben wij weer plek voor een stagiaire paraveterinair.