Werken & Stage

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal is een moderne praktijk, met een prettige, positieve werksfeer. Wij vinden persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar erg belangrijk.

Als dierenarts of paraveterinair heb je bij ons alle mogelijkheden om te groeien in het vak. Ook bieden wij regelmatig stageplaatsen aan. Wij zijn een leerbedrijf en willen onze toekomstige collega's een goede basis bieden voor een gedegen opleiding in de dierenkliniek.

Voor zowel de functie van dierenarts, paraveterinair of stagiair adviseren wij een sollicitatiebrief te schrijven.

Vacature ervaren Paraveterinair

Wij zijn op zoek naar een ervaren paraveterinair met Superpower!

Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en professionele ontwikkeling voorop. We stimuleren nascholing op basis van je persoonlijke interesse. Zo kun je bij ons je eigen paraveterinair spreekuur draaien, je toeleggen op social media, gedrag, tandheelkunde of ………(vul hier je eigen superpower in).

Wij zoeken een ervaren paraveterinair (minimaal 2 jaar werkervaring)> Aanvang, uren en rooster in overleg (minimaal 25 uur per week). We zijn aangesloten bij de BPW, dus salaris en voorwaarden zijn conform CAO. Ben jij die ervaren paraveterinair met klantgerichte instelling die toe is aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV naar sonja@gdkr.nl en laat ons weten wat jouw superpower is!

Solliciaties

Hebben wij op dit moment niet de vacature die bij je past maar, spreekt onze praktijk je aan en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je open sollicitatie naar sonja@gdkr.nl

Stages

Interesse in een stageplaats op onze kliniek? Mail je motivatie, stageperiode en CV naar dierenarts@gdkr.nl t.n.v Mevr A. Klarenbeek.

We hebben van 17 juli tot 24 november 2023 nog plek voor een stagiaire. En daarna weer vanaf maart 2024.