Vacature Dierenarts

foto vacature

Gezocht: Dierenarts voor onze eigenwijze en eigentijdse zelfstandige Gezelschapsdierenkliniek in Roosendaal!

Binnen ons topteam zijn wij op zoek naar versterking tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega met daarna de mogelijkheid tot verlenging.

Heb jij oog voor de behoeftes van dier én mens? Wil je graag Catfriendly en Angstvrij werken? Wil je altijd het beste uit jezelf halen? En wil je werken in een hecht en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en de beste veterinaire zorg voorop. Ons motto: Zorg & Aandacht, voor elkaar en voor onze klanten.
We behandelen onze klanten en dieren zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. We zijn Cat Friendly Gold en Fear Free gecertificeerd. Veel klanten komen al jarenlang in onze praktijk. We kennen onze klanten goed en weten wat ze prettig vinden.

Maar ook aandacht voor elkaar. We vinden elkaar niet alleen in liefde voor dieren, maar ook in gezamenlijke interesses en teamuitjes zoals een kookworkshop, het beachvolleybaltoernooi, concerten of even borrelen en napraten na het werk.

Wij zoeken:

  • Ben jij die ervaren dierenarts die toe is aan een nieuwe uitdaging of een echt fijne werkplek? We geven je ruimte om je interesse en specialisme verder te ontwikkelen.
  • Heb je nog geen ervaring, maar sta je te popelen om je carrière te starten op een fijne werkplek? Dan maak je bij ons een vliegende start van je carrière! Er staat altijd een ervaren paraveterinair bij je in de spreekkamer, goede begeleiding is voor ons namelijk vanzelfsprekend. Kortom je staat er niet alleen voor.

Wij bieden:

  • Aanvang in overleg
  • 25-35 uur
  • Wij zijn aangesloten bij de BPW. De CAO is onze minimum uitgangspositie voor onze arbeidsvoorwaarden.
  • Voor de weekenddiensten participeren wij in een fijne dienstgroep van buurtklinieken en verdelen onderling de weekenden en feestdagen.
  • Een goed uitgeruste kliniek met een modern laboratorium, de mogelijkheid tot echo en röntgen en een Fear Free OK en opname.
  • Ondersteuning, begeleiding en nascholing op maat en naar behoefte.

Denk jij, deze vacature is voor mij!? Stuur dan je cv en motivatie naar sonja@gdkr.nl.

Deel dit bericht