De vakantiecheck, voor vakantiegangers of pensionvrienden!

dog-ge9ee43588_1280

De vakantiecheck, voor vakantiegangers of pensionvrienden!

Heerlijk, de vakantie weer in het vooruitzicht. Om zonder zorgen op reis te kunnen, helpt een goede voorbereiding. Dit geldt voor uzelf, maar zeker ook voor uw huisdier!

Of uw dier nou gezellig meegaat op reis of naar het pension, met onze vakantiecheck vergeet u niets!

Gaat u dier mee op vakantie? Check dan of hij of zij alles heeft om aan de invoereisen van het betreffende land te voldoen. Niet alleen uw eindbestemming is van belang, ook de landen waar u doorheen reist kunnen speciale eisen hebben. Tijdens de vakantiecheck lopen we uw geplande reis na en controleren we of alles in orde is, zowel onderweg als op de plaats van bestemming.

Moet uw dier lang in de auto zitten, maar heeft deze reisziekte of veel stress? Bespreek dit dan ook met ons. In veel gevallen kunnen we met tabletjes van te voren iets betekenen, maar het is goed om dit uit te proberen voordat u op vakantie gaat.

In veel Europese landen komen andere parasieten voor dan bij ons zoals hartworm, Babesia en Leishmania. Voor al deze ziekten geldt; voorkomen is beter dan genezen. Vooral omdat we sommige aandoeningen niet kunnen genezen of omdat de behandeling ervan gevaarlijk is. De preventie tegen deze parasieten vereist soms andere middelen of aan een andere frequentie dan u normaal gewend bent. Ook dit controleren we tijdens de vakantie-check voor u.

Daarbij is het goed om op reis een kleine EHBO-set bij u te hebben voor uw dier. Denk hierbij aan een tekentang, wondzalf, diarreeremmers en speciale zonnebrand voor dieren.

Gaat uw huisdier naar een pension? Ook dan is het belangrijk om de eisen te checken. Sommige pensions vereisen extra vaccinaties en een bepaalde tijd voordat uw hond of kat naar het pension gaat.

Kortom, reden genoeg om naar onze vakantiecheck te komen! Voor een afspraak kunt u ons bellen op ons vaste telefoonnummer.
Zit u in ons Topfit!-plan, dan is de vakantiecheck voor u gratis.
Deel dit bericht