Grijze snoeten, september en oktober is maand van de senioren

hond grijs

De oudere hond en kat

Wij mensen zijn niet de enigen die gemiddeld steeds ouder worden. Ook onze honden en katten genieten gelukkig steeds langer van het leven. Dit betekent wel dat ze last kunnen gaan krijgen van ouderdomskwalen een aandoeningen.

Daarom besteden we in de maand september en oktober meer aandacht aan onze senioren patiënten. Want veel symptomen worden gezien als ‘ouder worden’ terwijl het eigenlijk komt door aandoeningen waar we iets aan kunnen doen!
Door het zo vroeg mogelijk signaleren van veranderingen in het gedrag en het vroegtijdig opsporen van ziektes, kunnen we samen met u, uw hond of kat zo lang mogelijk fit en gezond houden!

 

Wilt u meer weten over uw senior hond of kat? Op welke signalen u moet letten, welke ouderdomskwaaltjes ze kunnen krijgen en wat we eraan kunnen doen? Volg dan onze online lezingen!

Op woensdag 22 september geven onze dierenarts Bart en assistente Astrid de lezing over de oudere hond.
Op dinsdag 19 oktober geven onze assistentes Rosanne en Armande de lezing over de oudere kat. 

De nascholing start om 19.00 uur en zal, afhankelijk van het onderwerp, ongeveer 2 uur duren. Tijdens deze avond is er ruimte voor vragen via de chat. De kosten voor deze avond zijn €5,00 per gezin, het maakt dus niet uit met hoeveel personen u achter uw beeldscherm meekijkt.

Heeft u interesse om deel te nemen aan 1 van onze nascholingen? Schrijf u dan in via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0165-557500.

Deel dit bericht