Daantje

Gezelschapsdieren Academie

Vindt u het leuk om meer te leren over uw hond of kat? Bijvoorbeeld hoe u de vacht het beste kunt verzorgen, waarom we vaccineren en waarom een juiste voeding belangrijk is? Of wilt u weten waarom uw kat kopjes geeft en op welke ziekten we moeten letten als uw hond of kat ouder wordt? 
Schrijft u zich dan in voor een van de lezingen van de Gezelschapsdieren Academie! 

Ons hele team gaat u via online nascholingen informeren over verschillende onderwerpen die van belang zijn voor de gezondheid van uw huisdier. Heeft u interesse in een bepaald onderwerp, maar valt deze niet onder 1 van onderstaande lezingen? Laat ons dit dan weten! We zijn telkens op zoek naar nieuwe onderwerpen om jullie meer over te vertellen.

We hebben geprobeerd om deze onderwerpen zo uiteenlopende onderwerpen, kunt u niet kiezen? Dan mag u zich natuurlijk voor meerdere avonden opgeven. De nascholing start om 19.00 uur en zal, afhankelijk van het onderwerp, ongeveer 2 uur duren. Tijdens deze avond is er ruimte voor vragen via de chat.

Zin en onzin van vaccineren

Woensdag 23 februari

De jonge hond in zijn 1e levensjaar en hoe ga je om met je hond tijdens en na de lockdown?

Dinsdag 15 maart

Kattenavond: De jonge kat

Dinsdag 5 april

EHBO hond

Dinsdag 3 mei

EHBO kat

Dinsdag 24 mei

Jeuk is niet leuk

Dinsdag 7 juni

De oudere hond

Dinsdag 20 september

Kattenavond: De oudere kat

Donderdag 20 oktober

Vuurwerkavond

Dinsdag 8 november

*Bovenstaande data zijn nog onder voorbehoud

De kosten voor deze avond zijn €5,00 per gezin, het maakt dus niet uit met hoeveel personen u achter uw beeldscherm meekijkt. Zit uw huisdier bij ons in het Topfit!-plan? Dan mag u gratis deelnemen aan 1 van onze online nascholingen!
De nascholingen worden gegeven via Google Meet, u ontvangt na aanmelding een link waarmee u kunt inloggen.

Heeft u interesse om deel te nemen aan 1 van onze nascholingen? Schrijf u dan in via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0165-557500.