Daantje

Gezelschapsdieren Academie

Wegens groot succes organiseren we ook in 2023 weer onze online nascholings-avonden met uiteenlopende onderwerpen over de gezondheid van huisdier.

Vindt u het leuk om meer te leren over uw hond of kat? Bijvoorbeeld hoe u de vacht het beste kunt verzorgen, hoe we artrose behandelen of vuurwerkangst kunnen voorkomen? Of wilt u weten waarom uw kat kopjes geeft en op welke ziekten we moeten letten als uw hond of kat ouder wordt? Schrijft u zich dan in voor een van de lezingen van de Gezelschapsdieren Academie! 

Ons hele team gaat u via online nascholingen informeren over verschillende onderwerpen die van belang zijn voor de gezondheid van uw huisdier. Heeft u interesse in een bepaald onderwerp, maar valt deze niet onder 1 van onderstaande lezingen? Laat ons dit dan weten! We zijn telkens op zoek naar nieuwe onderwerpen om jullie meer over te vertellen.

Kunt u niet kiezen? Dan mag u zich natuurlijk voor meerdere avonden opgeven. De nascholing start om 19.00 uur en zal, afhankelijk van het onderwerp, ongeveer 2 uur duren. Tijdens deze avond is er ruimte voor vragen via de chat.

*NIEUW: De Fitte hond (beweging, overgewicht en artrose)

Dinsdag 31 januari

EHBO kat

13 Februari

EHBO hond

27 Februari

De jonge hond in zijn 1e levensjaar

21 Maart

Kattenavond: De jonge kat

17 April

Jeuk is niet leuk

6 juni

De oudere hond

31 oktober

Kattenavond: De oudere kat

23 Oktober

Vuurwerkavond

7 November

*De data zijn onder voorbehoud en kunnen mogelijk nog veranderen. 

De kosten voor deze avond zijn €5,00 per gezin, het maakt dus niet uit met hoeveel personen u achter uw beeldscherm meekijkt. Zit uw huisdier bij ons in het Topfit!-plan? Dan mag u gratis deelnemen aan 1 van onze online nascholingen!
De nascholingen worden gegeven via Google Meet, u ontvangt na aanmelding een link waarmee u kunt inloggen.

Heeft u interesse om deel te nemen aan 1 van onze nascholingen? Schrijf u dan in via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0165-557500.