Interactieve nascholingsavond over de kat

Interactieve nascholingsavond over de kat

2.7-de-oudere-kat27 oktober 2020

In deze bijzondere tijden willen wij u nog steeds helpen met de opvoeding en de gezondheid van uw kat. Helaas is het nu niet mogelijk u te ontvangen op onze kliniek, vandaar dat wij u willen uitnodigen voor onze online kattenavond.

Tijdens deze interactieve online nascholingsavond vertellen onze dierenarts Hanneke en onze paraveterinair en kattengedragsdeskundige Esther u alles over de gezondheid van uw kat en zijn bijzondere karakter. U bent tijdens deze avond in de gelegenheid om zelf vragen te stellen zodat we er een interactieve lezing van maken!  

Welke onderwerpen komen er zoal aan bod?  

  • Lichaamstaal van uw kat
  • Kattenziektes en kwaaltjes, waaraan kan ik merken dat mijn kat zich niet lekker voelt?
  • Het gedrag van uw kat. Weet u bijvoorbeeld waarom uw kat vogels vangt? En wat doet u als uw kat aan uw bank gaat krabben, of er tegenaan sproeit? Is het verstandig een kat erbij te nemen? Of wat moet u doen als uw kat krabt of bijt? 

De avond is op donderdag 5 november en start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. De kosten zijn 5 euro per gezin. Dit symbolische bedrag vragen wij, omdat we er zeker van willen zijn hoeveel deelnemers wij hebben op deze avond. U krijgt hier een leuk presentje voor terug bij het volgende bezoek aan onze kliniek. Zit uw kat bij ons in het zorgplan? Dan mag u gratis deelnemen, wilt u zich dan wel even aanmelden?  

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze meeting? Stuur dan een mail naar dierenarts@gdkr.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0165-557500. 

« Terug

Reacties op 'Interactieve nascholingsavond over de kat'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Het Websitebedrijf