30 oktober Vuurwerkavond

30 oktober Vuurwerkavond

vuurwerk hond.jpgmaandag 24 september 2018 10:46

Het klinkt een beetje vreemd: het is september en er verschijnt alweer informatie over vuurwerkangst bij onze huisdieren. Toch is dit niet zo raar als het lijkt. Wanneer het herfst begint te worden, "herinneren" dieren met vuurwerkangst zich al dat het einde van het jaar er weer aan komt.
Daarbij is het bij vuurwerkangst erg belangrijk om op tijd te beginnen met een therapie!

Helaas ontwikkelen of hebben veel honden vuurwerkangst. Bij vuurwerkangst is het belangrijk om op tijd te beginnen met een therapie! Dit geldt zowel voor honden die al vuurwerkangst hebben, maar zeker ook voor jonge honden waarvan je niet wilt dat die het ontwikkelen.

Er is tegenwoordig veel mogelijk om vuurwerkangst te voorkomen, te verminderen en zelfs te verhelpen. Wilt u hier meer over weten? Kom naar onze vuurwerkavond op dinsdag 30 oktober!

Op deze avond vertellen wij je alles over angst bij je hond en wat er tegen te doen is. Een kalmerend pilletje is al lang verleden tijd, er zijn nu goede alternatieven; van natuurlijke rustgevers op basis van moedermelk, tot gedragstherapie en zelfs een t-shirt voor uw hond wat de angst wegneemt. U kunt na deze avond zelf bepalen wat het beste bij u en uw huisdier past.
Lianne van der Linde van de Martin Gaus Hondenschool in Moerstraten zal alles komen vertellen over het gedrag van een angstige hond.

Om direct in te schrijven voor deze avond, bel naar onze kliniek op 0165-557500.

Kosten zijn €10,- pp, maar bij betaling vóór 30 oktober krijg je €5,- korting!

« Terug

Het Websitebedrijf