Ted mondkap

Corona maatregelen

Gelukkig is er weer een hoop mogelijk! Dat willen we echter graag zo houden. Daarom zouden wij willen vragen nog enkele richtlijnen aan te houden.
Laat voorop staan dat wij de nodige zorg voor uw huisdier willen blijven leveren! En gelukkig mogen we ook open blijven om jullie dieren te helpen. Dit moet echter in een veilige omgeving voor u, maar ook voor ons team gebeuren.
Als kliniek volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid zo nauwkeurig mogelijk. Hygiëne heeft bij ons altijd al de hoogste prioriteit, maar we hanteren volgende extra maatregelen:
- Welkom: We heten u welkom, maar geven u geen hand.
- Houd afstand indien mogelijk: Wij kunnen u nog steeds vragen om afstand te houden wanneer dat mogelijk is.
- Wij vragen u om maximaal met 2 mensen naar de kliniek te komen.
- Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht.
- Wij vragen u bij voorkeur met pin te betalen.
- Wachten kunt u, indien u dit prettig vindt, ook in de auto doen. Bel ons als u aanwezig bent en we geven u een seintje als u aan de beurt bent. In de wachtkamer zijn weer meer wachtplekken zodat u ook binnen kunt wachten.
- Consulten worden ruimer gepland zodat er zo min mogelijk mensen in de wachtkamer zitten. We vragen u om niet zonder afspraak binnen te lopen en niet meer huisdieren dan afgesproken mee te nemen.
- Heeft u voer of medicatie nodig? Belt u dan even van te voren, dan zorgen we dat het voor u klaar ligt.
- Een huisvisite is op dit moment niet mogelijk.
- We vragen u niet naar de praktijk te komen bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Heeft uw dier klachten, laat iemand anders deze naar de praktijk brengen. Indien dit niet kan overleg dan met ons, zodat we uw dier goed maar ook veilig kunnen helpen!
We vragen om uw begrip en medewerking.