LIEVE

Lieve Verschuuren

Werkzaam in ons team sinds?

Lieve versterkt ons team sinds 1 mei.

 

Waarom ben je dierenarts geworden?

Ik wist al vroeg dat ik met dieren wilde gaan werken want ik wilde altijd dolfijnentrainster worden. Toen ik erachter kwam dat dat niet echt een beroep is waarvoor je kan studeren riep ik dat ik ooit in mijn leven baby leeuwtjes zou gaan redden in afrika. Dat project is nog niet gelukt, maar het beter maken van dieren zeker wel!

 

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Ik vind het vooral erg leuk om me bezig te houden met de algemeen interne geneeskunde en met de chirurgie.

De chirurgie omdat ik het leuk vind om met mijn handen bezig te zijn en het algemeen interne omdat ik het leuk vind om te puzzelen en omdat ik het mooi vind om de reacties van eigenaren te zien als hun zieke dier met vage klachten een diagnose heeft en daar aan behandeld kan worden.

 
Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon samen met mijn vriend Thjeu en onze kater Lotje (ja het is echt een kater!)

 
Wat is je beste advies voor onze klanten?

Ik vind het erg leuk om lekker interactief met mijn patienten om te gaan: lekker kroelen, knuffelen, koekjes geven enz. Niet elk hond of kat vind dit prettig. Sommige hebben juist wat meer baat aan rustig benaderen en niet te veel poespas. Het is fijn als we dit van te voren weten zodat we het voor elke patient zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Ik ben een kleine dierenarts (1.58) en ik vind het dan ook zeker geen probleem op mijn patienten op de grond na te kijken als ze het op tafel echt te spannend vinden.