Sonja goed

Sonja de Jong

Werkzaam in ons team sinds?

Sinds 1989 ben ik werkzaam in onze praktijk. Ik heb 15 jaar met veel liefde en plezier gewerkt als dierenartsassistente en nu werk ik als administratief medewerkster.

Waarom ben je paraveterinair geworden?

Mijn voorliefde voor dieren heb ik al sinds klein. Als 14-jarige heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een dierenasiel en vond ik mijn passie in het verzorgen van dieren. Ik haal veel voldoening uit de liefde die de dieren je geven. Dit kwam meer tot zijn recht als paraveterinair, waar ik mee begon op mijn 21ste. Wegens gezondheidsredenen heb ik me omgeschoold als administratief medewerker, zodat ik toch nog betrokken kan blijven bij de dieren.

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Als administratief medewerker houd ik me nog steeds bezig met de dieren in de praktijk. Ik ontferm me regelmatig over de angstige honden en pups, die een dagje op de praktijk moeten blijven of geopereerd zijn. Zij mogen dan op een deken of bij mij op schoot zitten terwijl ik aan het werk ben, zodat ze zich wat meer thuis voelen. Daarnaast knoop ik in mijn vrije tijd snuffelmatten, een leuk speeltje voor je huisdier waarbij alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik ben getrouwd met Kees en samen hebben wij twee zoons Lars en Thom. Op dit moment heb ik zelf helaas geen huisdier.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Neem geen risico’s met je huisdieren, voorkomen is beter dan genezen.
Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen, bij twijfel altijd bellen!