Natasja goed

Natasja de Veth

Werkzaam in ons team sinds?

Sinds april 1999 werk ik bij de Gezelschapsdierenkliniek. Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin en verwacht hier dan ook nog vele jaren te vinden te zijn!

Waarom ben je paraveterinair geworden?

Als klein meisje van 4 jaar wist ik al dat ik zieke dieren beter wilde maken. Maar nu vind ik ook vooral de combinatie van werken met dieren én mensen zo ontzettend leuk.

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Jullie vinden me meestal aan de balie ofwel beantwoordt ik jullie vragen aan de telefoon in de belhoek. Ik doe bloeddrukmetingen bij uw kat en begeleid honden die moeten afvallen. Daarnaast begeleid ik mensen bij de moeilijke, maar helaas onvermijdelijke gebeurtenis wanneer hun huisdier moeten worden ingeslapen of komt te overlijden.

Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon met mijn twee dochters, Iris en Roos, en mijn bejaarde kat Iniminie samen in St.Willebrord.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Als een dier ouder wordt, zorg dan dat je ook regelmatig het gebit laat controleren. Mijn kat kwam voor haar halfjaarlijkse checkup, waarbij de dierenarts ontstoken tandvlees zag. Het was een moeilijk beslissing om haar op de leeftijd van 16 jaar nog onder narcose te laten brengen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Pas toen we dentale röntgenfoto's hadden gemaakt, zagen we hoe slecht een deel van haar tanden en kiezen al was. Nadat deze getrokken zijn is ze weer een stuk vrolijk en levendiger. Dieren laten het ook heel vaak niet merken als ze ergens last van hebben! Ook ik, als doorgewinterde paraveterinair, had het namelijk niet gemerkt aan mijn kat.