Ingeborg goed

Ingeborg Boers

Werkzaam in ons team sinds?

Augustus 2007

Waarom ben je paraveterinair geworden?

Ik heb altijd al met dieren willen werken en tijdens een stage bij een dierenarts praktijk was ik helemaal verkocht! Ik ben snel daarna de opleiding tot paraveterinair gaan volgen.

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Ik vind voeding een erg interessant onderdeel van ons werk. Het speelt zo'n belangrijke rol voor de goede gezondheid van onze dieren! Voor vragen over de voeding van jouw dier ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben coördinator en regel dus het hele reilen en zeilen op de werkvloer, met name aan onze balie. Dat is dan ook de plek waar jullie mij het meeste zullen vinden! Ook doe ik regelmatig bloeddrukmetingen bij de kat en ben ik diabetes consulente, wat inhoudt dat ik vooral katten met suikerziekte en hun baasje begeleid bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon samen met mijn vriend Cees, onze Border Terriër Femme en onze kat Streep. In mijn vrije tijd ben ik verder veel tussen de paarden te vinden. Ik heb een Arabofries Mary-Lou waarmee ik aangespannen rij.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Zet uw kattenmandje niet op de grond, maar op de bank of de speciale planken in de wachtkamer. Dit is een stuk minder stressvol voor uw kat!