DC groot

Daphne Coremans

Werkzaam in ons team sinds?

September 2020

Waarom ben je paraveterinair geworden?

Al vanaf kleins af aan zijn dieren mijn grote passie. Ik ben opgegroeid met dieren en wilde graag met dieren gaan werken. Door me te gaan verdiepen in de mogelijkheden in de dierenbranche kwam ik uit bij de opleiding tot paraveterinair. Dit blijkt een hele goede keus te zijn geweest, want ik doe mijn werk met super veel plezier.

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Op dit moment vind ik alles interessant en leuk om te doen binnen de praktijk. Geen enkele dag is hetzelfde. Maar uiteindelijk zou ik mezelf graag verder willen verdiepen in de tandheelkunde.

Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon in Standaardbuiten met mijn 2 hondjes, een dwergteckeltje en een kruising. Bij mijn vader lopen nog aantal kippen en konijnen. Daarbij verzorg ik samen met mijn beste vriendin twee paarden, waar ik veel in mijn vrije tijd mee bezig ben.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Als u met uw kat naar de kliniek komt zorg dan voor een reismandje waar de bovenkant vanaf kan. Zo is het voor uw kat prettiger om eruit gehaald te worden en kan hij/zij indien mogelijk ook blijven zitten als hij/zij dat prettiger vindt.