Bente goed

Bente Luijk

Werkzaam in ons team sinds?

Oktober 2016

Waarom ben je paraveterinair geworden?

Ik heb altijd een hart voor dieren gehad, maar juist ook de combinatie van mens en dier sprak mij enorm aan.  Ik hou vooral van de afwisseling in het werk. Iedere dag is anders, je weet nooit wat er binnenkomt.

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Ik weet alles over titerbepalingen en de vaccicheck, daar wil ik dan ook graag alles over uitleggen. Verder vind ik het leuk om er voor te zorgen dat bange honden het minder eng gaan vinden bij ons. Dit doe ik door middel van het geven van tafeltrainingen.  Soms een echte uitdaging maar zo leuk en fijn als het lukt!

Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon samen met mijn vriend, samen hebben wij 5 Mechelse herders. We sporten hier heel veel mee. We hebben een hele jonge hond, maar ook oudere en eentje geniet al lekker van zijn pensioen. Samen vormen zij een mooie roedel. Mijn vriend heeft een prachtig dochtertje.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Vindt uw hond het spannend bij ons? U kunt ons helpen door thuis te trainen! Bange of onzekere honden vinden het fijn om te weten waar ze aan toe zijn. Door commando's thuis al te oefenen kunnen wij ze hier vertellen wat we van ze verwachten. Denk bijvoorbeeld aan 'oren kijken', 'tanden kijken' of 'poot kijken'. Zelfs de tafel kunt u oefenen door uw hond thuis op een laag bankje te laten springen.