Armanda goed

Armanda Haag

Werkzaam in ons team sinds?

September 2008.

Waarom ben je paraveterinair geworden?

Het is eigenlijk heel cliché, maar van jongs af aan wilde ik al iets met dieren doen. Ze maken me vrolijk en blij en er is niets mooiers dan een dier dit ook te zien zijn. Natuurlijk zit er bij ons werk ook een verdrietige kant als er afscheid moet worden genomen maar ook dat hoort erbij.

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Binnen de praktijk kun je mij overal vinden. Zowel aan de balie, als in de spreekkamer en in de operatiekamer. Juist het afwisselende maakt mijn werk zo leuk! Verder ben ik verantwoordelijk voor de voorraad van onze medicijnen en de bestellingen. Ook verzorg ik ons Zorgplan. Dit is de beste preventieve zorg op maat voor uw huisdier. De meeste interesse ligt voor mij bij katten. Na al die jaren heb ik al veel mogen leren over katten en hun soms 'bijzondere' gedrag.

Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon samen met mijn man Anton. Samen hebben wij 2 kinderen, Novi & Riff. Om het plaatje compleet te maken hebben wij onze kat Giggs, een lieve Britse Korthaar.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Gebruik geen voerbakjes meer voor uw kat(ten). Zeker bij jonge katten! Verstop de voeding in speeltjes, zo kom je tegemoet aan de natuurlijke behoeften van uw kat en voorkom je gedrag- en gezondheidsproblemen.