Zijn wij op zoek naar jou?

DB79DF51-2942-4BA5-9A82-F4419B7F5938

Zijn wij op zoek naar jou?

Wil je werken in een leuk team? Heb je oog voor de behoeftes van dier en mens? Wil je altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal staat voor optimale zorg voor huisdieren met aandacht voor de hechte band tussen mens en dier. We zijn fear free gecertificeerd en hebben de catfriendly clinic gold status.

Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en professionele ontwikkeling voorop. We stimuleren nascholing op basis van je persoonlijke interesse. Zo kun je bij ons je eigen paraveterinair spreekuur draaien, je toeleggen op social media, gedrag, tandheelkunde of ………(vul hier je eigen superpower in).

Wij zoeken een ervaren paraveterinair (minimaal 2 jaar werkervaring)> Aanvang, uren en rooster in overleg (minimaal 25 uur per week). We zijn aangesloten bij de BPW, dus salaris en voorwaarden zijn conform CAO.

We behandelen onze klanten en dieren met zorg en aandacht, zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden als onze dieren ziek zijn.

Ben jij die ervaren paraveterinair met klantgerichte instelling die toe is aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV naar sonja@gdkr.nl en laat ons weten wat jouw superpower is!

Deel dit bericht