Overzicht

Ons doel is een zo lang en gezond mogelijk leven voor u en uw huisdier. Daarom willen wij u zo graag informeren over een goede zorg voor uw huisdier. Niet alleen op medisch gebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van gedrag, parasietenbestrijding, voortplanting en huisvesting kunt u hier informatie inwinnen.


Hond

Nederland telt ruim 2,1 miljoen honden. En omdat de hond een hond vaak een onderdeel van het gezin is, heeft dit gezellige dier ook een specifieke verzorging nodig.
Lees meer

Kat

Met een populatie van ruim 2,9 miljoen katten in Nederland, is dit dier een van de meest populaire huisdieren van ons land. Er valt veel te vertellen over dit leuke huisdier.
Lees meer

Konijn

Het konijn is een erg populair huisdier, vooral in gezinnen met kinderen of tweeverdieners zien wij dit leuke dier vaak terugkomen. Omdat een konijn een knaagdier is, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden 
Lees meer

Vogel

Over een goede verzorging van vogels is vaak niet veel bekend. En terwijl een vogel een erg leuk huisdier is, is het tegelijk ook een erg kwetsbaar dier.
Lees meer

Cavia

De cavia is een knaagdier dat veel als huisdier gehouden wordt. Cavia's zijn groepsdieren, ze kunnen het best samen gehuisvest worden.
Lees meer

Fret

Een fret is een aanhankelijk huisdier. Wij vertellen u graag meer over het houden van een fret.
Lees meer

Rat

Ratten zijn intelligent: u kunt ze bijvoorbeeld zindelijk maken of leren om op uw schouder te zitten.
Lees meer

Hamster

De hamster is een knaagdier dat veel als huisdier gehouden wordt. Dit komt mede door zijn handzame formaat en het feit dat kinderen dol zijn op dit grappige diertje.
Lees meer

Chinchilla

De chinchilla is een cavia-achtig knaagdier. Ze hebben een dikke, zilver- of blauwgrijze vacht waarvan uit elk haarzakje meer dan 50 haren groeien.
Lees meer

Reptielen

Een reptiel is een verzamelnaam voor een koudbloedig, gewerveld dier. Er zijn ruim 9100 soorten, een aantal van hen worden ook als huisdier gehouden.
Lees meer

Het Websitebedrijf