Werken en stage

 

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal is een moderne praktijk, met een prettige, positieve werksfeer. Wij vinden persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar erg belangrijk.

Als dierenarts of paraveterinair heb je bij ons alle mogelijkheden om te groeien in het vak. Ook bieden wij regelmatig stageplaatsen aan. Wij zijn een leerbedrijf en willen onze toekomstige collega's een goede basis bieden voor een gedegen opleiding in de dierenkliniek.

Voor zowel de functie van dierenarts, paraveterinair of stagiair adviseren wij een sollicitatiebrief te schrijven.

***Gezocht; paraveterinair met ervaring***

Wil je werken in een leuk team? Heb je oog voor de behoeftes van dier en mens? Wil je altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal staat voor optimale zorg voor huisdieren met aandacht voor de de hechte band tussen mens en dier. Wij zijn Katvriendelijk en Fear Free gecertificeerd.

Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en professionele ontwikkeling voorop. Wij zijn een moderne kliniek en stimuleren nascholing op basis van je persoonlijke interesse.
Wij behandelen onze klanten en dieren met zorg en aandacht, zoals wij zelf ook geholpen zouden willen worden als onze dieren ziek zijn.

Jij bent:

- Gediplomeerd paraveterinair met minimaal 1 jaar
werkervaring
- Collegiaal
- Flexibel en stressbestendig
- Klant en patiënt gericht
- Fear free of katvriendelijk gecertificeerd of bent bereid om deze te halen
- Bekend met Animana
- Aanvang per direct of in overleg; uren 25-36 uur.

Enthousiast? Wij horen graag van je! Stuur je CV naar hanneke@gdkr.nl

Stages

Interesse in een stageplaats op onze kliniek? Mail naar dierenarts@gdkr.nl t.n.v Mevr A. Klarenbeek.

Het Websitebedrijf