Werken en stage

 

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal is een moderne praktijk, met een prettige, positieve werksfeer. Wij vinden persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar erg belangrijk.

Als dierenarts of paraveterinair heb je bij ons alle mogelijkheden om te groeien in het vak. Ook bieden wij regelmatig stageplaatsen aan. Wij zijn een leerbedrijf en willen onze toekomstige collega's een goede basis bieden voor een gedegen opleiding in de dierenkliniek.

Voor zowel de functie van dierenarts, paraveterinair of stagiair adviseren wij een sollicitatiebrief te schrijven.

Sollicitaties

Gezocht: paraveterinair met Superpower!

Wil je werken in een leuk team? Heb je oog voor de behoeftes van dier en mens? Wil je altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal staat voor optimale zorg voor huisdieren met aandacht voor mens en dier. We zijn katvriendelijk en fear free gecertificeerd.  

Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en professionele ontwikkeling voorop. We stimuleren nascholing op basis van je persoonlijke interesse. We werken met 4 dierenartsen en 9 paraveterinairen. 

We behandelen onze klanten en dieren met zorg en aandacht, zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden als onze dieren ziek zijn. 

  • Beginnende paraveterinair, leergierig en enthousiast en zin om bij ons aan de slag te gaan?  

  • Hippe paraveterinair met interesse in social media, vloggen of bloggen?  

  • Ervaren paraveterinair, met klantgerichte instelling en toe aan een nieuwe uitdaging?  

  • (Nog) geen paraveterinair, wel ervaring in customer care en altijd al in een dierenkliniek willen werken? 

Uren en aanvang in overleg, 25-40 uur. Voel je je aangesproken? Stuur dan je CV naar sonja@gdkr.nl en laat ons weten wat jouw superpower is! 

Stages

Interesse in een stageplaats op onze kliniek? Kijk even in welke periode jouw stage valt:

Wij hebben helaas t/m april 2019 geen stageplek meer.

Voor een stage in de periode juni t/m augustus 2019: stuur je aanvraag in maart, dan krijg je begin april bericht van ons.

Voor een stage in de periode september t/m december 2019: stuur je aanvraag in mei, dan krijg je begin juni bericht van ons.

Voor een stageplaats mail naar dierenarts@gdkr.nl t.n.v Mevr A. Klarenbeek

Het Websitebedrijf