Over ons

De Gezelschapsdierenkliniek is een dierenkliniek met een betrokken en professioneel team. Van dierenarts tot administratief medewerkster, wij hebben allemaal een gedegen opleiding gehad in de veterinaire gezondheidswereld. Al onze medewerkers volgen minstens vijf dagdelen per jaar een nascholing binnen het vakgebied. Er is altijd meer te leren en te verbeteren op het medische vlak. Ook met betrekking tot gedrag, preventieve gezondheidzorg en communicatie zijn er altijd weer nieuwe ontwikkelingen, welke wij op de voet volgen. U kunt alle gevolgde nascholingen nalezen op onze site, onder het tabje "actueel".

Het Team

Ons team bestaat uit drie dierenartsen, zeven assistentes, een administratief medewerkster en een medewerkster marketing en PR. Wij staan voor zorg en aandacht voor uw dier!

Op de foto ziet u van links naar rechts: Bart Mangnus (dierenarts), Natasja, Astrid, Hanneke van de Looij (dierenarts), Lynne, Ingeborg, Nienke, Sonja, Emily, Evelien, Patricia Arts (dierenarts), Armanda, Esther, Brechje.

Het Websitebedrijf