Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie.

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal – Nieuwsbrief

Even voorstellen: Anne Luijpen

Ik ben Anne Luijpen, 26 jaar oud en ik ben afkomstig uit Breda. Vanaf december kom ik het leuke team van Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal aanvullen. Ik ben hier gedurende het zwangerschapsverlof van dierenarts Patricia. Aangezien ik zelf ook in verwachting ben ga ik daarna zelf met verlof.
Mijn vriend en ik hebben twee katten (Beest en Django) en een hond (Harvey) waar ik ontzettend gek op ben. Mijn hobby's zijn tennissen en jachttraining doen met mijn hond.

Ik kijk er naar uit jullie en jullie huisdieren in de kliniek te gaan helpen!

Ga naar de website »
Patricia bevallen!

Dierenarts Patricia is bevallen van een prachtige zoon Luuk. Ze zijn allebei alweer thuis en het gaat hartstikke goed met ze!

Ga naar de website »
Het Zorgplan

Heeft u al gehoord van ons nieuwe Zorgplan? De beste preventieve zorg op maat voor uw huisdier, tegen een vast bedrag per maand.

Het Zorgplan
Cadeau tip!

Geef een doe-het-zelf snuffelmat voor onder de kerstboom! Het zet onze geliefde viervoeters aan het denken, ze moeten namelijk tussen de fleecestroken zoeken naar de verstopte brokjes. Dit verlengt de duur van het eten en geeft een meer voldaan gevoel. Daarbij gaat een deel van de opbrengst naar Signi zoekhonden en steunt u hiermee hun goede doel.

Ga naar de website »
Alweer de laatste nieuwsbrief van 2017!

Allereerst willen wij u weer hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat u in ons had het afgelopen jaar. Wij hopen u en uw huisdieren in 2018 weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in onze kliniek!

Daarnaast willen we jullie graag laten weten dat onze dierenarts Patricia is bevallen van een knappe zoon Luuk! En daarbij haar waarneemster voorstellen: Anne Luijpen.
Nog een nieuwe aanwinst, maar dan op een heel ander vlak. Lees wat een dentaal röntgen-apparaat voor uw huisdier kan betekenen. En heeft u al gehoord van ons nieuwe zorgplan? Veel leesplezier!

Ga naar de website »
Nieuw in de praktijk: Dentaal röntgen apparaat

Tanden, maar ook het kaakgewricht zelf, zijn zo klein dat we ze met een normale röntgen foto niet altijd mooi in beeld kunnen brengen. Sinds kort beschikken wij over een speciaal röntgen apparaat die dit wel kan!

Nieuw in de praktijk: Dentaal röntgen apparaat

3517 vrienden

Naar pagina »
Instagram

426 berichten / 661 volgers / 471 volgend

Volg ons »
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.
Dit is een automatisch gegenereerde mail.
Het beantwoorden van deze e-mail is niet mogelijk.
Heeft u tips, vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief neem contact op.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze praktijk, of via onze website.
Uitschrijven voor de mailing.
Onze adresgegevens:
Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal
Gastelseweg 45
4702 SZ Roosendaal
Nederland
Copyright © Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal. Alle rechten voorbehouden.