Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie.

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal – Nieuwsbrief

Privacy

Wij vinden jullie privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met jullie gegevens. In ons privacybeleid, dat gepubliceerd is op onze website, is te lezen hoe we dat doen.

Wij gaan er vanuit dat iedereen die zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief dat bewust heeft gedaan. Omdat jullie graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onze patiënten of medische weetjes. Je hoeft je wat ons betreft dan ook niet opnieuw aan te melden voor deze nieuwsbrief. Uitschrijven kan altijd, onderaan al onze nieuwsbrieven.

Privacyverklaring »
13 juni Kattenavond

Woensdag 13 juni organiseren onze assistentes Esther en Armanda weer een kattenavond op de praktijk!

13 juni Kattenavond
Wist u dat

- Wij sunblock voor hond en kat verkopen? Dun behaarde of pigmentloze plekken kunnen verbranden en uiteindelijk kan het zelfs leiden tot tumoren! (Zonnebrand voor mensen is giftig voor dieren wanneer het opgelikt wordt)

- Dieren met diarree met warm weer niet alleen een grotere kans op uitdroging hebben, maar er ook vliegeneitjes in achter gebleven ontlasting in de vacht gelegd kunnen worden? Uit deze eitjes komen maden die veel schade aan kunnen richten. Houdt deze dus goed schoon! Vooral bij konijnen zien we dit probleem veel.

Lees meer op madenziekte bij konijnen »
Welkom

Leuk dat jullie allemaal weer mee lezen! Zijn jullie ook in zomerse sferen met dit mooie weer? De thema's van deze nieuwsbrief passen daar goed bij. Het is namelijk weer tijd voor de gratis vakantiecheck. En wil je nieuwe planten/bloemen in je tuin, maar ook wat doen voor de bijen? Lees dan ons artikel!
Verder heb je vast veel gehoord over de nieuwe privacywetgeving. Ook wij vinden jullie privacy erg belangrijk. Lees er hiernaast meer over.
Ook willen wij jullie erop attenderen dat we woensdag 13 juni weer een fantastische kattenavond hebben met alle ins en outs over een van onze favorieten huisdieren: de Kat! Aanmelden dus ;)

Ga naar de website »
Help de Bij!

Bijen zijn belangrijke dieren voor onze voedselvoorziening. Zij zorgen voor de bestuiving van veel van ons voedsel, namelijk zo’n 75% van onze belangrijkste gewassen! U zult het vast wel ergens gehoord of gelezen hebben. Het gaat helaas slecht met de bij.

Help de Bij!
De vakantiecheck, voor vakantiegangers of pensionvrienden!

Heerlijk, de vakantie weer in het vooruitzicht. Om zonder zorgen op reis te kunnen, helpt een goede voorbereiding. Dit geldt voor uzelf, maar zeker ook voor uw huisdier!
Of uw dier nou gezellig meegaat of naar het pension gaat, met onze vakantiecheck vergeet u niets!

De vakantiecheck, voor vakantiegangers of pensionvrienden!

3555 vrienden

Naar pagina »
Instagram

487 berichten / 844 volgers / 676 volgend

Volg ons »
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.
Dit is een automatisch gegenereerde mail.
Het beantwoorden van deze e-mail is niet mogelijk.
Heeft u tips, vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief neem contact op.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze praktijk, of via onze website.
Uitschrijven voor de mailing.
Onze adresgegevens:
Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal
Gastelseweg 45
4702 SZ Roosendaal
Nederland
Copyright © Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal. Alle rechten voorbehouden.