Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie.

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal – Nieuwsbrief

Groot nieuws!

Het is sommige van jullie misschien al opgevallen dat onze dierenarts Patricia een wat dikker buikje krijgt. Wuiles verteld jullie waarom!

Ga naar de website »
Afwezigheid dierenarts Bart

Sommige van jullie zullen gemerkt hebben dat onze dierenarts Bart de laatste tijd niet veel op de kliniek aanwezig was. Bart heeft helaas een hernia en is hieraan vorige week geopereerd. Het gaat goed met hem maar hij zal de komende tijd nodig hebben om te herstellen. Hij mist zijn patiëntjes natuurlijk heel erg en we hopen met z'n allen dat hij zich snel weer goed voelt en als een kievit door de praktijk loopt.

Ga naar de website »
Wist u dat?

- Onze assistentes een training hebben gehad over hun vaardigheden aan de telefoon, een zogenaamde "fijn aan de lijn" check.
- Zij mystery callers aan de telefoon kregen die beoordeelden hoe we de telefoon opnamen en communiceerden.
- Wij het al goed deden, maar nu nog beter!

- Wij bij de inenting altijd een speciaal "baby naaldje" gebruiken.
- Wij proberen met wat lekkers het bezoek aan de dierenarts leuker te maken. Geef uw dier daarom niet vlak voor u vertrekt eten, maar zorg dat hij met lekkere trek bij ons binnenkomt.

Ga naar de website »
Welkom

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad of voor diegene die nog gaan, veel plezier! Leuk dat jullie weer de nieuwsbrief lezen.
Dit keer veel nieuws uit de praktijk. Lees mee met wat Wuiles jullie wilt vertellen over zijn baasje en waarom we Dierenarts Bart helaas minder op de werkvloer zien de komende tijd.
Verder hebben we natuurlijk weer leuke weetjes voor u verzameld, informatie over artrose bij de hond en kat en u kunt het verhaal van Sokkie lezen.
Ook is de datum van de volgende vuurwerkavond weer gepland. Heeft uw hond vuurwerkangst? Noteer deze datum dan zeker in uw agenda!
Veel leesplezier.

Lees meer over de vuurwerkavond »
Ouderdom, of is er meer aan de hand?

Artrose is een veel voorkomende aandoening bij onze oudere hond en kat. Helaas is dit niet altijd makkelijk te herkennen en denken veel mensen dat hun dier last heeft van “ouderdom”. Vooral katten zijn erg goed in het verbergen van klachten, terwijl onderzoek heeft aangetoond dat 80% van de katten boven de 14 jaar artrose heeft.
Artrose in gewrichten zorgt voor pijn. Ondanks dat we artrose niet kunnen genezen, zijn er wel een heleboel behandelmogelijkheden om het te stabiliseren. We willen natuurlijk allemaal dat ons huisdier zonder pijn zijn oude dag ingaat.

Ouderom, of is er meer aan de hand?
Sokkie

U heeft op onze balie misschien wel de potjes voor "dieren zonder eigenaar" zien staan. Vorige week hebben we hiervan het straatschoffie Sokkie kunnen helpen. Een gevonden kitten wat nu herplaats is en het heel fijn heeft bij zijn nieuwe baasjes.

Ga naar de website »

3452 vrienden

Naar pagina »
Instagram

396 berichten / 600 volgers / 415 volgend

Volg ons »
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.
Dit is een automatisch gegenereerde mail.
Het beantwoorden van deze e-mail is niet mogelijk.
Heeft u tips, vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief neem contact op.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze praktijk, of via onze website.
Uitschrijven voor de mailing.
Onze adresgegevens:
Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal
Gastelseweg 45
4702 SZ Roosendaal
Nederland
Copyright © Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal. Alle rechten voorbehouden.