Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie.

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal – Nieuwsbrief

Save the Date!

Zaterdag 18 mei houden wij een OPEN DAG! Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Benieuwd hoe wij Fear Free implementeren in onze praktijk? Of gewoon zin in een gezellige middag? Zet 18 mei alvast in je agenda! Houdt onze website en social media in de gaten, verdere informatie volgt!

Ga naar de site »
Mijn trouwe vriend onder narcose… wat spannend!

Elke dag brengen wij dieren onder narcose. Net als bij mensen is dit noodzakelijk voor een aantal behandelingen en operaties. Wij zorgen er natuurlijk voor dat het zo veilig en comfortabel mogelijk is voor jouw huisdier, maar elke narcose is spannend en het is nooit leuk dat je jouw hond, kat of ander dier bij ons moet achterlaten.
Omdat het onder narcose gaan van dieren spannend is voor eigenaar en dier bieden wij aan dat je erbij mag blijven tot je trouwe vriend zijn narcose krijgt en in slaap valt.

Mijn trouwe vriend onder narcose… wat spannend!
Wist u dat

- Er 20 dieren mee doen met onze biggest loser wedstrijd!
- Zij de komende 4 maanden gaan proberen hun ideale gewicht te bereiken.
- Als uw dier overgewicht heeft dit gezondheidsproblemen met zich mee brengt.
- Onze assistentes u graag helpen om uw dier wat af te laten vallen!

Lees meer »
Welkom

Welkom, leuk dat u weer meeleest met de eerste nieuwsbrief van 2019! Bent u in januari ook vol goede moed begonnen aan uw goede voornemens? Wij wel!
Zoals de meeste van jullie weten zijn wij al jaren bezig met een zo angstvrij mogelijke kliniek. Maar we zijn nu ook officieel Fear-Free gecertificeerd!
Dit willen we natuurlijk aan iedereen laten zien, zet daarom alvast 18 mei in je agenda, dan houden wij open dag!
Wij streven naar een prettig en zo stressvrij mogelijke ervaring voor u en uw dier tijdens en rondom het dierenartsbezoek. Dit geldt ook voor dieren die onder narcose moeten. Daarom hebben wij de mogelijkheid om bij de narcose te blijven. Lees verderop het verhaal van Jimmy hoe dat in zijn werk gaat.

Angstvrije kliniek »
Lezing: Zin en onzin van vaccineren en 5 minuten quality time met je hond

Komt u ook naar onze lezing op 13 februari?

De Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal en Martin Gaus hondenschool Bergen op Zoom/Roosendaal organiseren samen de lezing: "Zin en onzin van vaccineren en 5 minuten quality time met je hond".

Vaccineren, op dit moment een veel besproken onderwerp. Moet je dit nou wel of niet doen, want waartegen vaccineren we nou eigenlijk? En zijn er ook andere mogelijkheden om je dier te beschermen? Tijd om onze kennis weer eens op te frissen en wat dieper op het onderwerp in te gaan.
Daarbij hoor je de laatste tijd ook steeds meer over de mogelijkheid van een titerbepaling. Wat is dit precies en hoe werkt het?

Daarnaast behandelt Lianne van der Linde van de Martin Gaus hondenschool 5 minuten quality time met je hond voor tijdens de koude wintermaanden. Deze nodigen nu niet altijd uit om lange wandelingen te maken met onze honden. Wel kunnen we ze iedere dag even mentaal uitdagen met leuke spelletjes, lekker bij de kachel. En dat hoeft niet veel tijd en moeite te kosten.

Lezing: Zin en onzin van vaccineren en 5 minuten quality time met je hond

3612 vrienden

Naar pagina »
Instagram

563 berichten / 1162 volgers / 1060 volgend

Volg ons »
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.
Dit is een automatisch gegenereerde mail.
Het beantwoorden van deze e-mail is niet mogelijk.
Heeft u tips, vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief neem contact op.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze praktijk, of via onze website.
Uitschrijven voor de mailing.
Onze adresgegevens:
Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal
Gastelseweg 45
4702 SZ Roosendaal
Nederland
Copyright © Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal. Alle rechten voorbehouden.