NIEUW: Video-consult

NIEUW: Video-consult

IMG_3205.jpgzondag 22 maart 2020 21:52

In verband met het Coronavirus en de betreffende maatregelen willen wij u graag een nieuwe service aanbieden. De mogelijkheid om een video-consult in te plannen bij onze dierenartsen.

Hoe gaat het in zijn werk:

U belt zoals altijd naar de kliniek waar u een van onze assistente aan de lijn krijgt. Zo kunnen we uw gegevens en de gegevens van uw dier opzoeken. Ook maken de assistentes de inschatting of de klacht behandelt kan worden via een video-consult. Voor sommige klachten zal het advies namelijk blijven om meteen al langs te komen op de praktijk.  

Kan de klacht via een video-consult worden behandeld dan plannen we dit in bij de beschikbare dierenarts, waarna u op het afgesproken tijdstip wordt gebeld. 

Het video-consult wordt aangeboden voor 25,00 euro. Mocht tijdens het gesprek blijken dat u toch langs moet komen, dan wordt het bedrag in mindering gebracht op het bedrag van het normale consult. 

Wij hopen op deze manier zorg te kunnen blijven dragen voor uw huisdier op een manier die minder risico met zich meebrengt voor u en ons team!

« Terug

Reacties op 'NIEUW: Video-consult'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Het Websitebedrijf