Vrijwilligersdag

Vrijwilligersdag

foto 5 vrijwilligersdag.png15 oktober 2019

Zondag 13 oktober 2019 hebben wij onze eerste vrijwilligersdag georganiseerd!

Helaas worden wij in de praktijk regelmatig geconfronteerd met dieren die een medische behandeling nodig hebben, maar waarbij de eigenaar de financiële middelen niet heeft om deze behandeling uit te voeren. Met die gedachte besloten we een vrijwilligersdag te organiseren in samenwerking met de Stichting Pets Food Care, een voedselbank voor dieren. Hier kunnen mensen met minimale financiële middelen terecht voor voer voor hun huisdier. In overleg met de stichting hebben wij vooraf mensen geselecteerd met dieren die een medische behandeling of operatie nodig hadden. 

Een groot deel van onze paraveterinairen en dierenartsen heeft zich afgelopen zaterdag kosteloos ingezet om deze dag mogelijk te maken. Alle gebruikte medicatie en middelen van die dag werden gedoneerd door onze kliniek. Wel vroegen we aan de eigenaren om een kleine donatie over te maken naar de dierenvoedselbank, passend bij de financiële middelen die voorhande waren. 
Er zijn natuurlijk veel stichtingen en organisaties die opkomen voor dieren in Nederland, maar ook veel in het buitenland. Wij hebben er express voor gekozen om de locale minima te helpen.

De vrijwilligersdag is mogelijk gemaakt door meerdere sponsoren. Er kon een goodiebag meegegeven worden gesponsord door Elanco, De Beestenshop, Jan Wagemakers, De Landerije Tuin en Dier en Vonk Diervoeders Roosendaal. Ook hebben we katten kunnen chippen dankzij chips gesponsord door Virbac. Een heerlijke lunch werd verzorgt door Van den Bemd Roosendaal. 

Wij hebben genoten van de dag en hopen dit in de toekomst nog eens te kunnen doen!

                                  

« Terug

Reacties op 'Vrijwilligersdag'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Het Websitebedrijf