Veranderende regelgeving vuurwerkmedicatie!

Veranderende regelgeving vuurwerkmedicatie!

vuurwerkangst.jpg10 oktober 2019

Wegens veranderende regelgeving, is het niet meer mogelijk om Alprazolam aan uw dier voor te schrijven.

Helaas ontwikkelen of hebben veel honden vuurwerkangst. In het verleden werd hier vaak het medicijn alprazolam voor gegeven. Wegens veranderende regelgeving, is het niet meer mogelijk om Alprazolam aan uw dier voor te schrijven. Ook als uw huisdier hier in het verleden goed op heeft gereageerd mogen wij hier helaas geen uitzondering voor maken. Graag stellen we samen met u een nieuw behandelplan op voor uw huisdier. 

Vuurwerkspreekuur

Om u tegemoet te komen organiseren we een speciaal vuurwerkspreekuur bij onze paraveterinair Ingeborg . Zij organiseert al jaren de vuurwerk informatieavond en is volledig op de hoogte van de mogelijkheden. Dit consult bieden we aan voor slechts €15,- op volgende data:

  • Woensdag 6 november van 09.00 - 12.00
  • Woensdag 13 november van 09.00 - 12.00
  • Woensdag 20 november van 09.00 - 12.00
  • Woensdag 27 november van 09.00 - 12.00
  • Woensdag 4 december van 09.00 - 12.00

Let op: Om in aanmerking te komen voor dit vuurwerkspreekuur is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van de gezondheid van uw dier (c.q. dat uw dier het afgelopen jaar door onze dierenarts onderzocht en bij ons onder behandeling is). 

Neem op tijd contact op!

Omdat in de laatste weken van het jaar onze kliniek druk bezocht wordt, vragen we u op tijd contact met ons op te nemen. Zo voorkomen we dat de wachttijden oplopen of bepaalde producten niet meer beschikbaar zijn voor uw dier.
Dit kan door ons te bellen op 0165-557500.

U kunt ook zelf online een afspraak inplannen: klik hier

« Terug

Reacties op 'Veranderende regelgeving vuurwerkmedicatie!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Het Websitebedrijf