Gezocht: Leuke, nieuwe collega dierenarts!

Gezocht: Leuke, nieuwe collega dierenarts!

IMG_7125.jpg06 mei 2019

Wil je werken in een leuk team? Heb je oog voor de behoeftes van dier en mens? Wil je altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal staat voor optimale diergeneeskundige zorg met aandacht voor de hechte band tussen mens en dier. We zijn fear free gecertificeerd en hebben de catfriendly gold status.
Onze moderne kliniek is uitgerust met een eigen laboratorium, echo, röntgen, dentale röntgen en een professionele operatiekamer. 

Binnen ons team staat een goede sfeer, aandacht voor de klant en professionele ontwikkeling voorop. 

Heb je nog geen ervaring, dan maak je bij ons een vliegende start van je carriere! Er staat altijd een ervaren paraveterinair bij je in de spreekkamer, goede begeleiding is voor ons namelijk vanzelfsprekend. 

We werken met 4 dierenartsen en 12 paraveterinairen. We kunnen per direct extra hulp gebruiken, nemen graag de tijd je goed in te werken en in het najaar hebben we je vaker nodig. Uren zijn, afhankelijk van je ervaring en jouw wensen, tussen de 16 en 32 uur. Je krijgt van ons een salaris volgens CAO, ruimte jezelf te ontwikkelen en positieve energie!

We behandelen onze klanten en dieren met zorg en aandacht, zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden als onze dieren ziek zijn. Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde, communicatief vaardige dierenarts die ook zo wil werken? Of denk je onze nieuwe collega te kennen? Dan horen we graag van je! Stuur je cv naar sonja@gdkr.nl of bel voor info naar 0165-557500.

Benieuwd naar ons? Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze instagram account: Ga naar onze instagram

« Terug

Het Websitebedrijf