Goede voornemens: Biggest Loser wedstrijd

Goede voornemens: Biggest Loser wedstrijd

Noura.jpgmaandag 31 december 2018 11:51

Het nieuwe jaar is weer begonnen, tijd voor de goede voornemens! Wij zijn op zoek naar deelnemers voor onze Biggest Loser wedstrijd.

Januari, de maand waarin we allemaal proberen te starten met onze goede voornemens. Afvallen en/of gezonder eten is er vaak een van. Maar hoe zit het met onze huisdieren?
We houden allemaal van onze huisdieren en geven ze graag wat extra's. Als dit echter leidt tot overgewicht kan dit ernstige gezondheidsproblemen geven. Naar schatting is 35% van onze huisdieren te zwaar en sommige zelfs veel te zwaar. Dit leidt tot problemen met de gewrichten, het hart, de mogelijkheid tot suikerziekte en nog veel meer. Net als bij mensen ontstaat ook bij dieren overgewicht door teveel eten en te weinig bewegen.

Heeft uw een te zwaar huisdier en is het tijd voor actie? Geef je in de maand januari op voor de Biggest loser wedstrijd! 

Wat gaan we doen? Het uiteindelijke doel is natuurlijk om uw huisdier af te laten vallen. Hoe? Door de voeding aan te passen en meer te bewegen.
Er schuilt veel waarheid in het gezegde "elk pondje gaat door het mondje". Afvallen gaat het beste met een speciale, aangepaste voeding. Dit geldt ook voor onze huisdieren. 

Tijdens de Biggest loser krijgt uw de eerste verpakking van deze voeding met 50% korting. Daarbij begeleiden wij u met regelmatige weegmomenten en bespreken we wat we kunnen doen om uw dier meer in beweging te brengen. 
De hond en kat die na 4 maanden procentueel het meest is afgevallen wint een leuke prijs! 

Wilt u meedoen met de competitie? Bel dan naar de praktijk!

« Terug

Het Websitebedrijf