Maart en April: het konijn in het zonnetje!

Maart en April: het konijn in het zonnetje!

konijn astrid 4.JPGwoensdag 14 maart 2018 13:20

Tijdens de maanden maart en april zetten wij konijnen extra in het zonnetje!

Konijnen staan op de vierde plek van meest gehouden huisdieren in Nederland; er zijn er zo’n 1,2 miljoen van. Helaas, uit onderzoek blijkt dat veel eigenaren te weinig weten over de verzorging die ze nodig hebben. Hierin kunnen we dus nog veel verbeteren!

Een konijn in een mooi hok met lekker veel stro en elke dag een bak vol brokjes. Je denkt waarschijnlijk wat is daar nu mis mee? Maar konijnen zijn echte groepsdieren die behoorlijk kunnen wegkwijnen als ze alleen moeten leven. Daarbij is een juiste voeding heel erg belangrijk om uw konijn gezond te houden.

Je bent wat je eet is letterlijk van toepassing op onze konijnen. Daarom kunt u in maart en april op een gratis voedingsconsult komen bij onze assistentes. Dit is ook te combineren met de vaccinatie.
Tijdens het voedingsconsult kijken we niet alleen naar wat de juiste voeding is, maar ook naar de manier waarop u het aanbiedt.

Bent u geïnteresseerd? Bel naar de kliniek voor een afspraak! Samen sterk voor een happy konijn!

P.S: het konijn op de foto is Pip van onze assistente Astrid en is in het echt heel happy hoor! Hij wilde graag meewerken aan de foto. Pip is gelukkig "getrouwd" met zijn maatje, zoals u kunt zien op de rechterboven foto en heeft een hele tuin tot zijn beschikking.

« Terug

Het Websitebedrijf