31 oktober Vuurwerkavond

31 oktober Vuurwerkavond

vuurwerk hond.jpgmaandag 21 augustus 2017 10:46

Het barbecue seizoen is nog lang niet voorbij, de bikini's en zwembroeken zijn nog niet opgeborgen en toch beginnen wij alweer over oud en nieuw.
Bij vuurwerkangst is het namelijk belangrijk om op tijd te beginnen met een therapie! Dit geldt zowel voor honden die al vuurwerkangst hebben, maar zeker ook voor jonge honden waarvan je niet wilt dat die het ontwikkelen.

Helaas ontwikkelen of hebben veel honden vuurwerkangst. Er is tegenwoordig veel mogelijk om deze angst te verminderen en zelfs te verhelpen. Wilt u hier meer over weten? Kom naar onze vuurwerkavond op 31 oktober!

Op deze avond vertellen wij je alles over angst bij je hond en wat er tegen te doen is. Een kalmerend pilletje is al lang verleden tijd, er zijn nu goede alternatieven; van natuurlijke rustgevers op basis van moedermelk, tot gedragstherapie en zelfs een t-shirt voor uw hond wat de angst wegneemt. U kunt na deze avond zelf bepalen wat het beste bij u en uw huisdier past.
Lianne van der Linde van de Martin Gaus Hondenschool in Moerstraten zal alles komen vertellen over het gedrag van een angstige hond.

Om direct in te schrijven voor deze avond, bel naar onze kliniek op 0165-557500.

Kosten zijn €10,- pp, maar bij betaling vóór 31 oktober krijg je €5,- korting!

« Terug

Het Websitebedrijf