Patricia-Arts goed

Patricia Arts

Werkzaam in ons team sinds?

April 2013

Waarom ben je dierenarts geworden?

Zo klein en jong dat ik was ik had één droom: dierenarts worden. Elk ziek beestje op straat ging mee naar huis om weer beter gemaakt te worden. Ik ben nog elke dag heel blij dat mijn droom is uitgekomen en ik dit prachtige beroep mag uitoefenen!

Wat zijn je speciale interesses/vakgebieden binnen de praktijk?

Tandheelkunde: ik vind het fantastisch om een dier met een slecht en pijnlijk gebit weer vrolijk en actief te zien na een behandeling. Uiteraard zou het prachtig zijn, om de preventieve gebitsverzorging zo goed te krijgen dat een pijnlijk gebit zo veel mogelijk voorkomen kan worden.

Verder word ik blij van konijnen en knaagdieren en hun medische verzorging.
Wie zijn jouw gezinsleden?

Ik woon samen met mn vriend Geert, we hebben twee zoontjes Luuk en Niek. Ons gezin wordt vergezeld door onze hond Wuiles, een echte dondersteen, maar wel de allerliefste. Monty de kat, die de muizen op afstand houdt. Vier konijnen die de hele dag afwisselend eten, luieren en graven. En als laatste hebben we ook nog enkele goudvissen in de vijver.

Wat is je beste advies voor onze klanten?

Neem je hond of kat mee met honger, want we doen niet aan de lijn op de praktijk ;-). Als jouw huisdier honger heeft is de kans groter dat ze hier wat lekkers van ons aannemen. Hierdoor wordt de ervaring bij de dierenarts een stuk positiever.