Disclaimer

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en het beheer van haar website. Desondanks geven wij geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld.

 

Dat geldt ook voor de keuze van informatie van derden die zij op haar site ter beschikking stelt. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van beslissingen die u neemt op grond van de ter beschikking gestelde informatie, ook als deze onverhoopt onjuistheden mocht bevatten.

Bepaalde links op deze website verwijzen naar websites van derden. Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal heeft geen enkele invloed op deze websites of op de informatie die op deze sites wordt geboden. Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik of het vertrouwen in deze websites van derden.

Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.

Het Websitebedrijf