Routebeschrijving

Routebeschrijving naar de praktijk:

 

U komt vanaf Oud-Gastel:

Volg de Gastelseweg tot aan de rotonde. Daar rechtdoor en dan is het het 3e gebouw rechts, tegenover de benzinepomp.

U komt vanaf het station:

Volg de Spoorstraat tot aan de stoplichten, dan rechtsaf. Bij de rotonde rechtdoor. Dan is het het 3e gebouw aan de rechterkant, tegenover de benzinepomp.

U komt vanaf de Parklaan:

Volg de Parklaan tot aan de rotonde (dus niet richting station). Bij de rotonde rechts, dan is het het 3e gebouw aan de rechterkant, tegenover de benzinepomp.

U komt vanaf Breda (A58):

Afslag Roosendaal Oost. Stoplichten rechtsaf richting centrum. Bij de volgende stoplichten rechtdoor en dan de 1e weg rechtsaf. Deze blijven volgen tot u rechts een benzinepomp ziet, daar tegenover staat de kliniek.

U komt vanaf Rotterdam/Zevenbergen (A17):

Afslag Roosendaal Noord. Einde linksaf. Alsmaar rechtdoor rijden. U rijdt hierbij 2x een spoorwegovergang over. Bij de stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde rechtdoor. Dan is het het 3e gebouw aan de rechterkant, tegenover de benzinepomp.

U komt vanaf Bergen op Zoom (A17):

Afslag Borchwerf (industrie-terrein). Einde van de weg rechtsaf. Einde van de weg linksaf. Dan einde van de weg rechtsaf. U rijdt nu alsmaar rechtdoor, 2x een spoorwegovergang over, bij de stoplichten rechtdoor, bij de rotonde rechtdoor. Dan is het het 3e gebouw aan de rechterkant tegenover de benzinepomp. 

Het Websitebedrijf