Direct online een afspraak maken

Klik op onderstaande link voor het direct inplannen van een afspraak in onze online afsprakenagenda!

Handig, want of u nu ver van huis bent, of het is midden in de nacht; u kan altijd een afspraak maken met uw eigen dierenarts. In het online afsprakensysteem kunt u kiezen wanneer u langs wil komen, in de agenda ziet u vanzelf wanneer uw dierenarts naar keuze nog plaats heeft.

U maakt een afspraak via deze link.

Of scan deze QR code met uw smartphone:

Op de dag zelf een afspraak maken?

Het kan zijn dat u haast geen keuze heeft op de dag zelf. Dit wil niet zeggen dat u geen afspraak kan maken op het spreekuur! Het digitaal plannen lukt alleen vanaf een aantal uren vooruit. Als u sneller een afspraak wil maken, is een beller sneller.

Geen plaats meer?

Wilt u online een afspraak maken maar is uw gekozen tijd niet beschikbaar? Bel ons dan op 0165-557500 dan zoeken we samen naar een oplossing. Ook voor het inplannen van een operatie kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Spoedgeval

Heeft u een spoedgeval, of vermoed u dat uw dier met spoed na gekeken moet worden, dan is deze manier van afspraken inplannen niet geschikt! U kunt dan beter bellen met 0165-557500. Het is mogelijk dat u buiten onze openingstijden doorgeschakeld wordt naar de dienstdoende dierenarts.

Annuleren

U kunt uw afspraak via dit systeem ook weer zelf annuleren. Houd u er alstublieft rekening mee dat als u besluit uw afspraak te annuleren, u dit binnen 12 uur voorafgaand aan de gemaakte afspraak moet doen.

Het Websitebedrijf