Puppyparty's

Hoera we hebben een hondje! ....En wat nu?

Wij willen u graag helpen om uw hond een lang en gezond leven te geven. Wij organiseren daarom een aantal activiteiten voor de jonge hond en zijn baasjes.

Puppyparty

De puppyparty is niet alleen een feestje voor uw pup, het is ook dé perfecte manier om uw pup vertrouwd te maken bij de dierenarts!

Het programma van deze gezellige avond is als volgt:

- U krijgt een kijkje achter de schermen van de dierenkliniek.
- We gaan alvast een keer oefenen om op onze behandeltafel te staan (natuurlijk belonen we dit met iets lekkers!).
- We laten u verschillende spelletjes zien die geschikt zijn voor uw pup en u krijgt uitleg over hoe te spelen met uw pup.
- Gedragstherapeute Lianne van der Linde geeft een korte puppyles. Zij is eigenaresse van de Martin Gaus Hondenschool in Bergen op Zoom.
- Er worden gedurende de avond leuke foto's gemaakt van alle pups.
- En natuurlijk nemen we tijd voor het beantwoorden van al uw vragen.Puppyparty's vinden plaats op een avond van 19:00 uur tot 21:00 uur onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris en een hapje.

De eerst volgende puppyparty is op woensdagavond 24 januari.

Hierna zijn er puppyparty's op:

Woensdag 21 februari 2018
Woensdag 11 april 2018
Woensdag 16 mei 2018
Woensdag 27 juni 2018
Woensdag 22 augustus 2018
Woensdag 12 september 2018
Woensdag 10 oktober 2018
Woensdag 7 november 2018
Woensdag 12 december 2018

U kunt zich via onze kliniek opgeven of verstuur een formulier via deze website. Ook als u geen klant bent, bent u van harte welkom om u in te schrijven. De kosten zijn €10,- per persoon, als u vooraf betaalt krijgt u €5,- korting.

Een enthousiaste reactie van de familie Vrijhoef met boomerhondje Luna: "Wij vonden het erg leuk en interessant. Ook Luna heeft genoten en lekker gespeeld met de andere puppies. Mooi samengesteld programma! Van harte aan te bevelen aan iedere eigenaar van een pup! Bedankt: Luna en de baasjes van Luna: Gerda en John Vrijhoef "

Puppyconsultatie

Natuurlijk komt uw pup een aantal keer op consult bij de dierenarts voor zijn of haar inentingen, daarnaast zien we u en uw pup graag regelmatig terug op de puppyconsultatie tot en met de leeftijd van 10 maanden. Tijdens deze consultatie besteden we aandacht aan de voeding en groei van uw pup. Ook wordt er gekeken naar het wisselen van het melkgebit en vragen over de opvoeding worden besproken. Deze consultaties zijn gratis*.

* Gratis puppyconsultaties vinden alleen overdag en door de week plaats, helaas niet 's avonds of in het weekend.

Het Websitebedrijf